Böcker

Typiskt killar! Så gör vi pojkar till jämställda män

– Är du ledsen, sårad eller besviken? Vad tråkigt för dig. – Mår du dåligt, riktigt dåligt eller är du på botten? Bit ihop, sluta gråt, skärp dig. – Stressad, pressad, orolig, nervös, otrygg, osäker? Ta det som en man sluta gnäll. Eller? Typiskt killar! innehåller allt du behöver veta för att guida en pojke till att bli en jämställd man som inte beter sig sexistiskt, homofobiskt, våldsamt, aggressivt eller bidrar till psykisk ohälsa. En bok framför allt till föräldrar och personal som arbetar med barn och unga som vill undvika att trampa i machokulturens fällor.

Köp boken här

Böcker

Mansboken – från en kille till en annan

Atilla Yoldaş debutbok, ”Mansboken – från en kille till en annan” handlar om machokultur och dess skadliga inverkan på oss som människor och på vårt samhälle. Hans bok lyfter ämnen som bland annat sex, relationer, våld, psykisk ohälsa, kvinnosyn och homofobi. Den högaktuella och samtida boken riktar sig direkt till unga män och killar, men också indirekt till alla andra som tvingas förhålla sig till machokulturen.

Köp boken här

Boka och kontakt

Jag ser fram emot att höra från dig och diskutera hur jag kan hjälpa dig. Tveka inte att kontakta mig. Låt oss samarbeta och skapa något fantastiskt tillsammans.

*” anger obligatoriska fält

E-mail*