Podcast

Atilla Yoldaş är skaparen av podcasten Machokulturen, där han utforskar machokultur med gäster som aktivister, experter och ungdomar påverkade av destruktiva mansnormer.

Lyssna på alla avsnitten av Machokulturen

Atilla Yoldaş leder en tankeväckande podcast där han utforskar temat machokultur tillsammans med ett brett urval av gäster. Bland dem finns namn som Danny Lam, Johanna Bladh, Linnea Claeson och FriluftsBaba. Dessa gäster delar sina perspektiv och erfarenheter, vilket bidrar till en djupare förståelse för ämnet. Podcasten fungerar som en plattform för öppen dialog och understryker behovet av att ifrågasätta och reflektera över etablerade normer.

Genom en mångfald av åsikter och berättelser uppmuntras lyssnarna att överväga sina egna värderingar och dess inverkan på samhällskulturen. Vare sig du är djupt insatt i debatten om machokulturen eller bara nyfiken på att lära dig mer, erbjuder Atilla Yoldaş podcast en tillgänglig och tankeväckande ingångspunkt. Så sätt på dig hörlurarna, ge dig ut på en promenad, och låt dig inspireras av de modiga rösterna som tillsammans kämpar för en värld där empati och förståelse regerar över fördomar och stereotyper.