ATILLA YOLDAŞ

Referenser


Karsby International School

Föreläsningen var fantastisk! Hela vårt kollegium lyssnade spänt och många har efteråt uttryckt sig mycket positivt om föreläsningen. Både innehållet i föreläsningen var otroligt relevant och snyggt upplagt, men även sättet det blev presenterat på.

Kungälvs Kommun

Vi har fått oerhört mycket fin respons från både lärare och elever på föreläsningen. Innehållet uppfattas som relevant, uppdaterat och viktigt. Atilla har ett väldigt fint sätt att nå ut till en ung publik med sitt budskap på ett sätt som skapar reflektion, diskussion och nyfikenhet hos ungdomarna. Vi är väldigt nöjda med föreläsningen!

ABB Industrigymnasium

Föreläsningen var helt fantastisk. Innehållet var precis det som behövdes för att väcka diskussioner och engagemang på skolan, och Atilla var så lätt att ha att göra med. Föreläsningen var över förväntan och det har pratats så gott om föreläsningen i efterhand.

Mölndals stad

Kontakten med Atilla har varit helt fantastisk. Han har varit så fin och bra och den DIGITALA föreläsningen var jättebra. Vi har fått massa positiv feedback på föreläsningen och fått till oss att folk verkligen uppskattar när någon talar utifrån egen erfarenhet, framförallt som kille gällande det här aktuella och viktiga ämnet. Den lilla presentationsfilmen som Atilla skickade var också toppen bra som vi spred på vårt instagramkonto @arduokej.

Backasysterskapet

Atilla hade en otroligt bra föreläsning för oss på Backasysterskapets diplomeringsträff för våra nyutbildade ungdomar på Fryshuset. Våra ungdomar uppskattade Atilla väldigt mycket! Ungdomarna har deltagit i Backasysterskapets utbildning där de bland annat pratade om normer, jämställdhet och vikten utav att backa varandra. Så att Atilla kom sista tillfället med sin grymma föreläsning och pratade om mansnormen och matchokultur knöt verkligen ihop säcken bra. Atilla är inte bara en bra föreläsare utan det vi alla uppskattade mycket med honom var att han valde att stanna kvar efter sin föreläsning för att prata med våra ungdomar och svara på frågor. Atilla är alltid välkommen till oss på Fryshuset och vi på Backasysterskapet kommer definitivt boka honom igen.

Rektor

Knockade! Ett filmklipp från TV7Bloggar/filmer vi alla sett, och som normaliserar machokulturen tar andan ur oss där vi sitter och lyssnar till Atilla. Jag har egentligen redan sett allt av det han visar , men utan att verkligen SE. Gråter pojkar? Hur pratar vi med pojkar och flickor? Hur påverkar normen oss när det gäller känslor, sexualitet, kroppshets och psykisk ohälsa. Varför står män för nästan alla brott, och kvinnor råkar ut för dödligt våld? Vad finns det för alternativ till den klassiska normen och hur stöttar vi dessa? Ska du bara läsa en bok i år- läs Mansboken- från en man till en annan. Stort tack än en gång Atilla, du är unik, begåvad och bidrar på ett nutida sätt till en varmare värld.

Handelsanställdas förbund avd. 36

Vi är otroligt nöjda med den föreläsning och workshop vi fick av Atilla. Vi fick det vi önskade plus så mycket mer. Det var också en bra stämning trots jobbiga frågeställningar och allting presenterades på ett lättsamt och intressant sätt.

Högstadieskola

Suverän, fint och tydligt upplägg, matnyttigt.

Kurator

Bra och viktig föreläsning. Den når fram till unga killar framförallt.

Thoren Business School Solna

Atilla Yoldas var helt fantastisk när han mötte våra ungdomar i förra veckan. Väldigt professionell, ödmjuk, kompetent och så jordnära. Rekommenderar alla att boka denna unga människa som gör skillnad.

Maja Berthas

Atilla är en fantastiskt inspirerande och kunnig föreläsare som med hjälp av egna erfarenheter, gedigen kunskap och humor levererar sitt föredrag på ett föredömligt sätt. Mycket impornerande. Dessutom är Atilla en mycket varm, sympatisk och älskvärd person som med sitt trevliga och sociala sätt bemöter dels oss som kund men också de gästerna som fanns på plats för att ta del av föredraget. Stort Tack!

Thoren Business School Solna

Ännu en helt vanlig grym dag med en av mina absoluta idoler och förebilder Atilla Yoldas. En riktig entreprenör som skrivit sin första bok #mansboken! Så sjukt viktigt och så bra och givande diskussioner kring machokulturen! Vi har mycket att jobba med och det är ett viktigt jobb vi har framför oss. Tack Atilla för en grym föreläsning.

UF-företag

Föreläsningen var så bra! Mycket givande och publiken blev engagerad då föreläsaren använde ett passande kroppsspråk samt medryckande frågor och skämt.

Face of Gällivare

Atilla har en härlig framtoning och pratar verkligen till sin publik. Han är äkta, kunnig och han bjuder på sig själv. Föreläsningen höll en bra nivå kunskapsmässigt, och manade till reflektion. Det som var mest uppskattat vad filmerna och den tydliga faktan.

IF Metall

Allt var jättebra, väldig trevlig och kunnig i ämnet, trollband alla i vår egna utvärderingar så fick han 149p av Max 150 så en full pott och nöjda deltagare.

Rektor Norrköping

Viktig, angelägen och modig. Atilla kan prata om läget 2020 på ett trovärdigt vis som är få förunnat.

Svenska Kyrkans Unga

Atilla hittade en fin koppling och fick en fin connection med ungdomarna på vårt läger. Engagerad och öppen, samtidigt som samtalet var viktigt, relevant och ögonöppnande. I utvärderingen har även Atilla fått fina hyllningar och positiv feedback, så även ungdomarna är nöjda! Toppen och lätt och samarbeta med.

Feministiskt initiativ Stockholm

Föreläsningen var superbra, Atilla är en väldigt empatisk, trevlig, flexibel och generös person som också kan förklara saker på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Alla i publiken var nöjda!

Linköping Innebandy/Kansli

Outstanding!! Hade höga förväntningar och de införlivades verkligen - tror att de femtonåriga killarna som var en stor del av publiken sög åt sig mer kunskap än vad de själva är medvetna om i dagsläget.

Lärarförbundet Sundbyberg

Atilla är fantastisk, engagerad, proffsig, kunnig och lyhörd mot publiken. Öppen för dialog och frågor och anpassat innehållet utifrån målgruppen. Atilla är inspirerande och bidrar med nya infallsvinklar i det viktiga arbetet med barn och unga som vi lärare möter varje dag. Vi är jättenöjda och kan rekommendera Atilla för andra!

Tibble gymnasium

Vi är mycket nöjda med föreläsningen av Atilla. Innehållet var kraftfullt och viktigt och både lärare och elever på skolan gav fina recensioner i efterhand. Vi kommer definitivt boka Atilla igen!

Våldspreventivt center

Goda utvärderingar från publiken. Bra talare, snygg och varierad Powerpoint som funkade bra i den digitala föreläsningen som hölls. Professionell och flexibel föreläsare.

Lunds kommun

Väldigt bra och relevant utefter våra önskemål.

Skärholmens UM

Fantastisk föreläsare. varvade personliga upplevelser med teori. Underbart på alla sätt och vis!

Västerhöjdsgymnasiet, Skövde

Föreläsningen var fantastisk. Atilla var vänlig och förstående och våra elever älskade honom.

ATILLA YOLDAŞ

kontakt och bokning


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.